Tuesday, January 11, 2011

owh saya sayang kamoo! :)

This is my Beloved Friend in University.
1. Nurul Nadzirah Mohd Nazar
2. Nurul Farhana Kamaruddin
3. Nurzulaikha Mohamed

huhuh.. yes i will described about them.

Nadzirah. .sye panggil daknih Nad. heee.. kat klz uh sye jek kut yg pggl die Nad, sbb ia mengingatkan sye pd Ex rummate (nadzirah jugak) hehehe. die ok daknye, x ske amek tau sgt hal2 org, die anak sulung. :D so caring tuh ofcoz lahh ade.  ske kawan ngn die sbb die jenis yg x byk bunyi orgnye.. n sgt klako,. ahahaha... klako tuh nk mention gak ke knp? ahaha. x yah lahh.. eheh. single lagi ke? ntah~ tuh adalah persoalan. complicated kut. ahaha.. die kaye ngn senyuman.. ahahah... agak r.. hahah.. ayat die "Mmg X r". ahahah.. :D :D .. x byk ckp sgt, klu ngn org yg die x bpe ngam. die akan lbey jd pendiam ble mmbe2 borak2 reramai. mybe sbb die x ske amek port kot.. hehehhh.. :D :D
Tentang die : "Anda adalah perintis. Secara semulajadi Anda mempunyai sikap ingin tahu dan suka mengambil risiko serta sangat bersemangat (enthusiasm). Anda perlukan kepelbagaian dan tidak suka disekat. Dunia ini adalah sekolah Anda, Anda memerhatikan setiap peluang untuk mempelajari sesuatu daripada setiap situasi yang ditempuhi. Persoalan yang bermain difikiran Anda tidak pernah terhenti."

Farhana, all of us call her Ana. huhu. die nyh orgnye epy go lucky. hehe.  susah nk tgk die ade mslh. tapi mybe rsenye if die ade mslh , die x pnh tunjuk. hehe. die rapat gle ngn nad uh. gi kelas sesama, ape un sesama. x ley pisah tul, tido kat dlm bas un sesama.. Hahaha. dorg slalu kat klz dok sblh2 jek.. heheh.. :D
ana, pandai daknye. heee. kami ske fight dlm math finance dulu.. , ahahah.. best oh.. kdg2 klako jekk tgk die mempertahankan jwpn die. heee.. n then, mgkn ini die x mahir sgt. die mudah gabra, ble ade org pggl secara tetiba, suh explain sumthing. hahaha.. :D
Tentang die : "Anda sangat peka dan tradisional. Anda sukakan arahan dan sesuatu yang rutin. Anda hanya akan bertindak apabila faham sepenuhnya tentang apa yang sepatutnya Anda lakukan. Anda suka bekerja keras dan sanggup melakukan sesuatu kerja secara sendirian. Anda mudah tertarik dengan aktiviti luar dan merasai pertalian dengan alam sekitar. Anda berupaya untuk bersabar, tekun dan adakala dianggap degil. "

Zulaikha. pggl ika, kekdg pggl die kak ika. heee.. sje nak menggewdix ngn die.. hehehh.. die chumel sgt. suke tgk die senyum+epy. x ske tgk tyme die tgh moody. die akn jadi pendiam. n tknk senyum un.. huuu.. tyme die ade poblem lah, die akan jd sgt senyap. tapi kat kelas un die bkn jenis org yg kecoh2 sgt un. heee.. die simple. like ana n nad! td die pki baju sgt cantik woo, terpegun seketika.. wakakaka.. die ske bergaya. itu yg penting. heee.. n die kawan yg baek. x pnh nak lukakan hati kwn die yg len. :) 
Tentang die : "Anda adalah penyelesaian masalah. Anda adalah profesional, berterus terang, penilai yang baik dan sangat tegas. Anda selalu mempunyai perancangan yang hebat dan suka hidup dalam suasana kehidupan yang terbaik. Anda sangat suka mengendalikan manusia. Anda melihat manusia secara objektif. Anda akan memberitahu seseorang dengan cara Anda tersendiri bahawa Anda adalah ketua. "

Tentang die berdasarkan tarikh lahir mereka. haha. btl @ tidak. itu hnye mereka yg tau diri mereka shj. :D
xley caye sgt kan3?heee. tapi klu btl mybe itu kebetulan. :D

To them : kak ika, nad, ana... sorry org minta maaf klu org skunk da len. org skunk da x spt dulu. da tak tego korg sgt, da menjauhkan diri dr korg. mgkn ade sbb disebalik semua yg berlaku. walau apa pun yg berlaku korg tetap sahabat yg paling best kat kelas uh. korg tetap cool, korg bijak, korg epy go lucky, korg x terlalu havoc kat klz. korg adalah membe yg paling best. kte akan jadi bestfriend till die ya. :) :) 
m.u.l.u.t.c. . :D :D


1 comment:

boss_69 said...

kirim salam kat nad tu yer... =p