Sunday, May 29, 2011

no more being childish. :)

Alhamdulillah, kini umurku sudah meningkat ke 20 tahun. erm.
Allah masih memberikan nyawa kepadaku.
Terima kasih Ya Allah.
sudah besarkah aku? haha.
dah bukan TEENagers lagi. :(
sdey jep an. so now im ADULT! haha
thanx pada semua yang wish bday tuh awi.
really appreciated that. hehe.
n terima kasih sgt sbb mendoakan yang terbaik.
saya juga akan mendoakan yang terbaik buat anda.
huhu, n epy gak sbb ramai lah gak yang call
n nyanyikan lagu bday tok sye. hehe. :)
skunk saya da 20 tahun means saya da MATANG kut! :)
hopefully saya akan jadi seorang anak
yang berjaya didunia n akhirat. InsyaAllah. :)
erm. n dah taleh nak jadi bebudak lagi.
fikiran perlu matang n waras.
fikiran mestilah jauh kehadapan, tak perlu toleh kebelakang lagi.
byk bnde yang perlu dilakukan untuk capai kejayaan.
hopefully kejayaan milik kita bersama. :)
tiada yang bersedihan. kerana usaha tangga kejayaan. :)
n kumpul duet demi mase depan. haha. :D
itu yang terbaik. jangan mudah cair ngn lelaki.
sbb buat masa ni kne fokus pada study.
suami boleh dicari sewaktu kerja.
jangan rasa rendah diri kerana tiada Boyfriend,
malah rasa bangga kerana tidak serabutkan kepala.
kenal dahulu lelaki, jangan main tangkap muat jep.
hehe. shahidah dah besar. da perlu kenal erti dunia sebenar.
jangan nak jadi budak2 lagi. thinking nicely.
don't u ever hurting other people anymore. :)
being nice to them. and if u hurt just let it go shahidah.
x perlu pendam2 lagi k. :)
x perlu ada sifat dendam lagi.
let by gone be bygone. :)
Sekian, Wassalam. :)

2 comments:

dR. mIlkbest said...

n0 more teen life!!

Shahidah Aishiteru said...

hahaha.... tau xpe.. err.. no more teen life.. hehehh. :D